dinsdag 7 december 2010

Kerstkusjes

De kerstboom die staat,vraag niet hoe maar tis gelukt. De kids hadden het na 5 ballen er in hangen al wel gezien en hebben de rest van de ballen er nog net niet ingegooit. S`middags toen de kids bij hun vriendjes aan het spelen waren heb ik de boom ietwat gefatsoeneerd en nu ken die er mee door tot januari :-). Gister was ik wat door blogland aan het rond schaatsen en kwam op het blog van Duymelot en daar hebben ze een leuke challenge en daar ben ik net maar even voor aan de slag gegaan.
Dit is de sketch..
En dit is mijn variant erop...

Ik heb het kaartje met de stempelafdruk iets gedraaid want dat vond ik mooier, nu maar hopen dat de strenge :-) jury dit goedkeuren. Voor deze kaart heb ik weer allemaal restjes papier gebruikt en ben lekker met de stickels in de weer geweest.
Ik vind het een erg leuke sketch met lekker puzzelen en meten.
De aquamarkers die ik hiervoor heb gebruikt zijn..
+ Gezicht en armen: Distress Tattered Rose.
+ Haren: Eggshell,Golden Brown.
+ Vleugels: Eggshell.
+ Jurk: Raspberry, Bamboo.
+ Hond: Lamp Black.
+ Mutsje van de hond: Bamboo.

Zag ik net dat ik de candy bij Mariska heb gewonnen en ik deze gave stempel rijker ben..
Maris, meis super bedankt voor deze stempel.

Dan wil ik nog even vermelden dat er weer een candy aankomt maar eerst gaat zaterdag de lintjes candy eruit en dan zondag of maandag plaats ik een nieuwe leuke candy dus hou me blog een beetje in de gaten zou ik zeggen.

Was een lang verhaal geworden vandaag, heb je soms van die dagen dat je veel en veel teveel kletst. Ga ik nu vast aan de kerstkaarten schrijven beginnen en denk als ik het red ze ook maar vast post want met al die stakingen van de tnt weet je maar nooit wanneer de kaarten bezorgt worden en tis wel leuk dat je ze dit jaar kerst krijgt en niet volgend jaar toch? Als je me mist..zit aan de tafel met een berg kaarten,adressen,zegels en koffie.....Liefs Peet