vrijdag 30 september 2011

Shabby Hanger

Ik vind het woord " Shabby""alleen al geinig. Ik heb een hanger gemaakt wat ik eigenlijk voor de kerst wilde gebruiken maar tis toch net ff anders geworden..
Ik heb het op de wc gefotograveerd daar was en enigste haakje waar ik het opkon hangen :-). Ik heb met de Tim Holzt Birdcage stans twee stanzen gestans uit een soeppak ( ons benzunig). Deze hebt ik geverft met dabber Cloudy Bue ( evenals de bloem met de vlinder) en daarna met distress Walnut Stain Bewerkt.
Op de vogelkooi heb ik met archival inkt Sepia wat stippen gestempelt anders wat de kooi wel erg saai naar mijn idee. De vogel heb ik met de dabber Butterscotch geverft en daarna ook de randen bewerkt met distress Walnut Stain. De takjes zijn gemaakt met de stans van Nellie Snellen.
De vlinder heb ik bespoten met glimmermist Crushed Olive ( homemade) en daarna ook weer de randen bewerkt met distress Walnut Stain. Een rood roosje als lijfje om het rood van de vogelkooi terug te laten komen.
De achterkant heb ik ook bewerkt voor als ik bv de hanger voor het raam wil hangen of voor een spiegel dan is die ook afgewerkt. Op de bloem onder moet nog een tekst maar ik weer nu niet of ik er een kersttekst op wil zetten of een algemene vandaar dat die nu nog kaal is. Ga ik jullie een zonnig weekend toewensen en bedankt voor jullie bezoekje Knuf Peet