vrijdag 30 september 2011

Shabby Hanger

Ik vind het woord " Shabby""alleen al geinig. Ik heb een hanger gemaakt wat ik eigenlijk voor de kerst wilde gebruiken maar tis toch net ff anders geworden..
Ik heb het op de wc gefotograveerd daar was en enigste haakje waar ik het opkon hangen :-). Ik heb met de Tim Holzt Birdcage stans twee stanzen gestans uit een soeppak ( ons benzunig). Deze hebt ik geverft met dabber Cloudy Bue ( evenals de bloem met de vlinder) en daarna met distress Walnut Stain Bewerkt.
Op de vogelkooi heb ik met archival inkt Sepia wat stippen gestempelt anders wat de kooi wel erg saai naar mijn idee. De vogel heb ik met de dabber Butterscotch geverft en daarna ook de randen bewerkt met distress Walnut Stain. De takjes zijn gemaakt met de stans van Nellie Snellen.
De vlinder heb ik bespoten met glimmermist Crushed Olive ( homemade) en daarna ook weer de randen bewerkt met distress Walnut Stain. Een rood roosje als lijfje om het rood van de vogelkooi terug te laten komen.
De achterkant heb ik ook bewerkt voor als ik bv de hanger voor het raam wil hangen of voor een spiegel dan is die ook afgewerkt. Op de bloem onder moet nog een tekst maar ik weer nu niet of ik er een kersttekst op wil zetten of een algemene vandaar dat die nu nog kaal is. Ga ik jullie een zonnig weekend toewensen en bedankt voor jullie bezoekje Knuf Peet

13 opmerkingen:

 1. Oh wat is dit ook weer mooi. Als je het niet verteld had dat dit op de wc gefotografeerd was had ik het ook niet geweten, maar wel een leuk detail :)

  Fijn weekend.

  groetjes,
  Janna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt je blog ook weer aangepast zie ik. Het is nu allemaal wat smaller maar wel leuke sidebars.

  groetjes,
  Janna

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sommige mensen hebben op vrijdagochtend de tijd om te "surfen" op het internet. Zo kwam ik jouw blog tegen. Erg leuk allemaal! Vanaf vandaag ga ik je "volgen". Misschien vindt je het leuk om ook bij mij een kijkje te nemen.

  Groet, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een supermooie hanger. Ik loop al een tijd te verzinnen of ik die mal van Tim ook ga nemen, maar nu ik dit zie denk ik dat ik m ga halen.

  Groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schitterend Peet!! wat een prachtige creatie!
  Groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wouw schitterende hanger peet
  erg mooi gemaakt
  liefs chantal & sygrid

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat prachtig gemaakt Petra.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hanger is net zo mooi als je blog lay out.
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat is toch wel effen heel mooi geworden! leuk idee!
  Groetjes Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hoi peet
  wat heb je dit weer super gaaf gemaakt,erg leuk om naar te kijken
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een geweldig mooie hanger Peet. Leuk om te lezen dat je een soeppakje hebt gebruikt voor de basis, heel milieubewust van je!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet