donderdag 9 juni 2011

( Thee ) Boekje

Och ik was toch weer met van alles en nog wat bezig, je zou voor de gein hier is op het buro en vergeet niet de grond moeten kijken, zoveel verschillende dingen waar ik nu mee bezig ben..zucht maar... ik heb er toch mooi weer eentje klaar. Ik heb een boekje gemaakt en dit keer heb ik hem gevuld met theezakjes...
Geinig he?

Ik heb het gevouwen uit 1 vel dubbelzijdig scrap papier ( kaiserscrapbook) van 30x30cm. De randen heb ik uiteraard gedistrest met distress Walnut Stain. Het plaatje komt uit een hobbyblad, heb alleen geen idee meer welke. Het pareldraad heb ik bij de Xenos vandaan gehaald.

Hij staat een beetje scheef op de foto maar hij wilde niet recht blijven staan door de bloemen die ik op de voorkant heb geplakt.De randen heb ik geponst met een hartjespons van Martha Steward.Ik heb er nu theezakjes ingedaan maar je kunt er ook bv verschillende labeltjes in doen of, zakjes bloemenzaden...ik zeg tis een alround boekje :-).
Zo ziet die er van boven uit en je ziet dat er 8 flapjes zeg maar zijn om iets achter te stoppen, de binnen kant heb ik niet versierd omdat ...weet eigenlijk niet waarom maar de volgende word zeker ook van binnen aangekleed....Fijne Avond en bedankt voor jullie bezoekjes...Liefs Peet

Hi...

Ik was dus eigenlijk niet van plan om een kaart te maken omdat ik van plan was om een filmpje te maken. Ik heb verschillende mailtjes gekregen over hoe ik dingen opberg, mijn kleuren bij mekaar zoek enz. Maar.. ik kwam dit leuke stempeltje van Prima Marketing tegen EN ik moest nog een jongenskaartje hebben dus...1 en 1 is ...een kaartje..
De kaart is voor een simpel jongentje, klinkt onaardig maar zo bedoel ik het niet, het jochie houd nu eenmaal niet van te veel toeters en bellen en dan ook met alles. Doe maar normaal dan ben je al gek genoeg denkt hij. Vandaar dus dit ietwat saaie kaart naar mijn mening. Moet zeggen dat hij nu wel erg flets overkomt, hier op tafel zit er toch meer kleur in. Ik heb net  nadat ik de foto had genomen het lint nog wat bestempelt met kleine sterren, niet teveel. Dus die moeten jullie er maar even bijdenken, ik had geen zin meer om opnieuw een foto te maken...sorry.

Mochten jullie nog iets willen weten wat ik in mijn filmpje kan bespreken/laten zien dan hoor ik het wel...Liefs Peet