donderdag 4 april 2013

A Friend Is Someone...

Who knows the song in your heart
and can sing it back to you.
when you have forgotten the words

Leuke tekst niet waar? Ik heb weer is uitgepakt op mijn tag en dit is het resultaat..
Ik heb eerst een embossingmal beinkt met zwarte inkt en toen de tag niet ge Embost maar ge Debost ( als ik nu het goede woord heb gebruikt) oftewel het relief komt niet omhoog maar is naar beneden gedrukt en door de zwarte inkt krijg je een leuke oude look. Daarna ben ik er met Distress Shabby Shutters, Mustard Seed en Picked Raspberry overheen gegaan. De randen heb ik met zwarte inkt bewerkt. Het papier wat ik heb gebruikt is van de Paperpad Vintage Winter van Maja Design en ook hier heb ik de randen bewerkt maar dan met Distress Vintage Photo. De tekst zat bij een hobbyblad en ook deze is bewerkt met de distress inkt. De versierde paperclip heb ik een tijd geleden gemaakt en kwam nu goed van pas :-).
Het fotolijstje heb ik gemaakt met Uteeh en zal zo uitleggen wat ik precies heb gedaan. Het plaatje is van...geen idee sorry maar die lag al uitgeknipt en wel op me buro te wachten en te wachten tot er wat meegedaan werd.
Links is de bestaande foto lijst en omdat ik er eigenlijk zeker van ben dat ik deze meer ga gebruiken en ik niet steeds nieuwe moet bestellen heb ik er met " silly " een mal van gemaakt. Rechts zie je het resultaat van wat ik met de Uteeh heb gemaakt. Ik heb witte Uteeh in de Meltingpot gedaan en toen deze gesmolten was heb ik er een heel klein beetje Perfect Pearls bij gedaan, vandaar deze kleur.
Nadat de vorm is uitgehard, dit duurt een paar tellen heb ik de lijst bewerkt met Rub`n Buff Golden Leaf, al een heel verschil is het niet?
Om hem nog wat ouder te laten lijken ben ik er ook nog even met zwarte verg over heen gegaan. Heerlijk toch zo die technieken van nu, zo kan ik een lijst maken in welke kleur dan ook...just love it. Hele fijne donderdag en tot Blogs..Knuf Peet