vrijdag 3 september 2010

Ink Pad Storage Tower

Ik was aan het struinen over het internet en kwam bij Soraya terecht en daar zag ik leuke torentjes waar je je distress inkt in op kan bergen.


Je krijgt ze Blanco toegezonden zodat je hem naar je eigen smaak/idee kunt oppimpen.
De torentjes kosten tot 14 september 9,95p.s en daarna worden ze verkocht voor 14,95.p.s. Leuke actie toch?

Dan was ik net bij de Bruna en daar verkopen ze sindskort ook de Magnolia Ink magazine, dus voor degene die geen abonnee is of nieuwsgierig is naar dit blad, wip is bij de Bruna binnen.

De postbode kwam net hele leuke kaarten brengen voor mijn verjaardag..Patricia, Sandra, Ilonka, Yvonne en Aletta onwijs bedankt voor de leuke kaarten.

Liefs en kusknuf Peet

Nieuwe sketch bij Scrappin Challenge Blog

Iets eerder dan normaal is nu sketch nummer 4 geplaats op het Scrappin Challenge Blog. Erg leuke sketch en een erg leuke prijs die je weer kunt winnen als je meedoet.
 De prijs die je kunt winnen word gesponsord door De Creatieve Vlinder

Dit kun je winnen

 Dit is de sketch voor deze maand ( sluit op 5 oktober)


En dit is wat ik ervan gemaakt heb....

Ik heb een stempel van Papillio gebruikt en de achtergrond gemaakt met de scorpal, heel licht bewerkt met disterss Vintage Photo.
Doe gezellig mee zou ik zeggen...benieuwd naar jullie creaties..Liefs Peet

Here`s To A Happy Halloween...

Allereerst bedankt voor jullie leuke reacties op de twee kaartjes die ik gsiteren heb gepost. Erg leuk om te lezen hoe verschillend de meningen kunnen zijn. Ik zelf ben er nog steeds niet overuit welke ik nou de mooiste.
Ik heb gisteren een Halloween kaartje gemaakt....

Best jammer dat wij geen halloween vieren, lijkt mij wel leuk om al die verklede kids aan de deur te hebben staan. Maar goed we kunnen niet alles hebben wel? Tilda is wederom ingekleurd met aquarelpotloden en ook de schaduw om Tilda heb ik met een potlood gedaan. Zo zie je maar...je hebt geen airbrush/copics  nodig om een schaduw te maken. Ik moet wel toegeven dat ik het geel van de schaduw iets de donker vind maar goed das dan ook weer een kwestie van smaak. De zwarte achtergrond heb ik gemaakt met een Halloween embossingmal. Ik had eerst de pompoenen heel licht goud gemaakt maar dat was iets te druk vond ik. Het kleine witte spookje heb ik bij de Xenos vandaan. Rest my jullie nog een goed weekend te wensen en tot de volgende post.....Liefs Peet