vrijdag 3 september 2010

Ink Pad Storage Tower

Ik was aan het struinen over het internet en kwam bij Soraya terecht en daar zag ik leuke torentjes waar je je distress inkt in op kan bergen.


Je krijgt ze Blanco toegezonden zodat je hem naar je eigen smaak/idee kunt oppimpen.
De torentjes kosten tot 14 september 9,95p.s en daarna worden ze verkocht voor 14,95.p.s. Leuke actie toch?

Dan was ik net bij de Bruna en daar verkopen ze sindskort ook de Magnolia Ink magazine, dus voor degene die geen abonnee is of nieuwsgierig is naar dit blad, wip is bij de Bruna binnen.

De postbode kwam net hele leuke kaarten brengen voor mijn verjaardag..Patricia, Sandra, Ilonka, Yvonne en Aletta onwijs bedankt voor de leuke kaarten.

Liefs en kusknuf Peet

5 opmerkingen:

 1. Hi Peet,

  Bedankt voor je superlieve bericht op m'n blog!! Tof, zeg! Wat een mooi kastje is dit, en Soraya heeft ook een hele leuke website, mooi logo bovenaan, daar hou ik wel van! Het torentje hoeft voor mij nog niet, heb namelijk twee inktpads van Distress, ha ha!! Wat leuk dat de kaartjes binnen stromen, die van mij ga ik dit weekend voor je maken!

  Liefs, Wen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw..ze zijn wel superleuk en handig.
  Mijn kaart is onderweg,vanmiddag verstuurd
  liefs Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lueke torentje,maar ik het word wel prijzig als je al je distress pads wil opruimen heb je in elk egval 3 torentjes nodig.....ben je al ruim 30 euro kwijt en verzendkosten komen daar nog bij.....Bij de Ikea heb je een ladenkast met 6 laden voor 30 euro en daar kan je heeeeel veel inktpads in kwijt,welliswaar niet zo overzichtelijk,maar al mijn inktpads passen er wel met gemak in.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super opslagplaats voor de distress inkpads maar ik denk dat ik me blauw aan verzendingskosten ga betalen ;-) Spijtig!
  Het is precies een eeuwigheid dat ik je nog een bezoekje gebracht heb...sorry :-(
  Je hebt al erg je best gedaan zoveel knaps dat er bij staat...heel mooi werk Peet!
  Veel liefs,Celia.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb ze ook gewoon in een simpel kastje van Xenos staan hoor maar ik vond het wel een leuk idee. Liefs Peet

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet