zaterdag 11 juni 2011

Notitie Boek

Gisteren liet ik jullie al een klein stukje zien en nu is die af.....tadadadaadaaaaaaaaaaaa
Ik had nog een notitieboek liggen en die lag er maar te liggen en ik heb er nu maar is wat mee gedaan en aan jullie om de tien verschillen te zoeken :-)

Notitie Boek Voor...
Notitie Boekje na...

Ik heb eerst een stuk licht groene stof bestempelt met distress Walnut Stain en Black Shoot. Daarna heb ik het boek als ware gekaft met de stof. Ik heb eerst het boek " gekaft" met dubbelzijdige aslan en daarna het stof erop geplakt. De randen zijn gedistresst met distress Walnut Stain. De letters zijn van de Kruidvat en die heb ik bewerkt met Alcohol ink Rust en Silver.
Wat kant dat ik op de rommelmarkt ooit heb gescoort. Het spiegeltje is een koelkast magneet van de Action die ik bestempelt heb met stazon inkt. Lavendel uit de tuin voor een lekker geurtje en de rozetjes heb ik gemaakt van een stukje afval kant. De groene bloem was een witte bloem maar ik heb er glimmermist Olive Vine overgespoten anders was het wel erg wit.Ik heb als kern van de bloemen oude knopen gebruikt. Het pareldraad komt van de Xenos en zijn er in nog meer leuke kleurtjes te vinden.
Nou ben ik er alleen nog niet uit of ik de vlinder erop zal plakken of niet wat vinden jullie....
Ik wens jullie een hele fijne zaterdag en bedankt voor jullie bezoekje...Liefs Peet