dinsdag 10 juli 2012

Your Friendship Means The World To Me...

En nu eens een kaartje zonder vintage plaatje :-) Was wel even wennen maar ik moet zeggen..vind de kaart nog niet eens zo heel onaardig geworden al moet ik eerlijk bekennen dat de vintage stijl me meer ligt.
Het papier is van de Action en is net als de rest van de kaart en de hoekstanzen bewerkt met Distress Black Soot. De stanzen aan de zijkant van de tekst zijn hoekstanzen van Marianne Design. De tekst is van een stempelset van Stampin Up ( owww en wat is het gaaf dat binnekort de mooie producten van su ook in nederland verkrijgbaar zijn ). Om de randen heb ik een steekrandje geborduurd, ging me toch iets sneller af dan met de naaimachien ( nog steeds zijn wij geen maatjes ). Ik heb van het kant dat k onder aan de kaart geplakt heb een klein bloempje gemaakt en boven de vogeltjes geplakt.
De vogels heb ik uit afval karton gestans met een stanz van Tim Holtz. De vogels heb ik bewerkt met embossingpoeder goud en er een afdruk in gemaakt met een stempel van Stampin Up. Om het relief iets meer naar boven te halen heb ik er voorzichtig wat Rub`n Buff Sapphire opgedaan en met het beetje wat nog op me vinger zat de rest van de vogeltjes gedaan. Een kleine plakpareltje als ook....Wens ik jullie een fijne dinsdag en Knuf Peet