maandag 18 februari 2013

Funny Face

Zo das al een partij lang geleden dat ik een lay out heb gescrapt en ik moet zeggen, viel best tegen maar ik heb de smaak weer te pakken dus er zullen wel weer de nodige lo-otjes voorbij vliegen hier op het blog.
Ik kwam deze foto tegen en ik moet er steeds weer om lachen...die kleine muppet
Hier was Daniel ( geen idee meer hoe oud hij precies was schaam schaam ) nog een lief klein manneke hahaha alsof die nu niet meer lief is. Daniel was altijd in de weer met de dop van zijn fles en kreeg het ook telkens weer voor mekaar om de dop zo te krijgen als op de foto,,dus het is echt geen toeval. Ik heb restjes scrappapier van Stampin`Up gebruikt en op de achtergrond ook stempels van SU afgedrukt. De randen heb ik bewerkt met Distress Brushed Corduroy. De vlinders zijn gemaakt met stanzen van Joy en na het stanzen heb ik deze vlinders in een embossingmal gedaan en door de cb gehaald. Plakparels van de Action erop geplakt en voila. De letters heb ik ooit bij het Kruidvat gehaald en deze heb ik eerst in de Versamark inkt gedrukt , bestrooit met embossingpoeder ( kwam ik laatst tegen in de kast en is zeker al wel een jaar of 13 oud...wie wat bewaard,,,) en verhit met de Heattool. met een zwarte pen ben ik nog langs de letters gegaan om ze zo iets meer uit te laten springen van de blauwe achtergrond. De knoopjes komen uit me nieuwe aanwinst haha.
Hier nog even een close upje van de kleine man....hij blijft leuk. Ga ik nu ff een uurtje sporten pffff heb een broertje dood aan sporten maar goed als je af wilt vallen dan moet je wel eens wat toch? Ga ik jullie een fijne maandag wensen en tot blogs..Knuf Peet