vrijdag 24 mei 2013

Tuin Kiekjes

De zon schijnt!!!!
Althans hier in het mooie ( kuch) limburg een aangezien de kaarten niet echt willen lukken verveel ( haha) ik jullie maar even met wat kiekjes uit mijn tuin. Kun je misschien ook weer ideetjes op doen...
Das toch een tijd terug een hele rage geweest,die oude kisten en ik vind ze nog steeds leuk.
De rotan hartjes zaten aan een vogelvoederlint van de Action en die bollen zijn nu inmiddels op maar die hartjes gooien we toch niet weg? Staan toch leuk zo in het kissie?
Een oude rotan stoel waar ik binnen geen plaats meer voor had doet het ook prachtig in de tuin :-). Als de zon een paar dagen goed schijnt en de stoel goed droog is moet ik hem nog ff verblijden met een laag vernis om hem tegen het echte hollandse weer te beschermen. Dienblad van de kringloop er op met wat kaarsjes en een plant en tadaaaa weer een sfeerhoekje erbij.
Laika denkt maar zo...waarom makkelijk uit de waterbak drinken als het heel ( on ) handig van een stoel kan :-)
De garage zit zo tjokvol dat de auto er niet meer in pas dus kan ik prima voor de garagedeur deze tuintafel neer zetten...we zien toch overal mogelijkheden in?
Onder de ietwat uit de kluiten gewassen seringenboompje ( nu dus struik haha) staat David de Kabouter. Deze stond eerst altijd bij opa en oma rond de vijver en na het overlijden van opa heb ik deze meegenomen als aandenken....Ga ik nu ff heerlijk uit de wind in de zon zitten want voor ik het weet kan ik de oorkleppen, sjaal en wanten weer aan....Goed weekend en tot Blogs Peet