dinsdag 31 augustus 2010

Antwoord op de vraag van CreaNora

Ik kreeg van de week van CreaNora de vraag of ik tips had wat de hotfix betreft. Ik dacht ik zet hier maar even mijn antwoord neer, wie weet dat er nog meer er wat aan hebben.

De hotfix applicator heb ik ooit eens voor een prikje op marktplaats gekocht en ik heb er tot op de dag van vandaag nog geen spijt van. Hij heeft dan wel eerst een tijd in de kast gelegen omdat ik er niet mee deed wat ik er eigenlijk mee wilde doen namelijk mijn eigen t-shirts bewerken. Dus toen ik op blogland zag dat je ook hotfix op kaartjes kon gebruiken was het hek van de dam natuurlijk.

Ik gebruik zelf deze Hotfix applicator en deze set zoals hierboven staat afgebeeld is voor 17,95 euro te koop bij Paperflowers. Hier haal ik mijn hotfix steentjes ( en flowers) altijd vandaan. Ze zijn goedkoop en ze hebben er een goede service en zekers ook niet onbelangrijk...ze hebben er vaak leuke acties zoals nu....Alle hotfix Dumstones ( halve pareltjes) voor 1 euro. Er zitten 200 stuks in een zakje dus echt een koopje. Neem is een kijkje op hun site en mocht je nog meer willen weten laat het me dan even weten. ..Liefs Peet

Friends Always

Je hebt wel eens van die dagen dat je heel veel wilt maar er eigenlijk niet veel uit je handen komt, nou dat had ik vanmorgen, was van plan de boven verdieping eens onder handen te nemen maar ik was weinig vooruit te branden. Ik heb daarom maar eens me freubelspul geraadpleegd ( altijd een goede afleiding toch..) en een kaartje gemaakt...

De stempel is van Papillio en ik vind het zon leuk merk dat ik heb  meegedaan om dt-er te worden van hun blog. Als het goed is komt er deze week bericht of het wat geworden is ja of nee. We zullen wel zien. De bloem is gemaakt met een mal van Joy en de swirls evenals de vlinders zijn met de mallen van Marianne Design gemaakt. De tekst stempel is van Wild Rose Studio. Het papier is van My Minds Eye. Dan ga ik nu toch de boven verdieping onder handen nemen aangezien er morgen weinig van komt denk ik. Ik spring vanacht even in voor een collega die het absoluut niet op nachtdiensten heeft dus komt er morgen weinig van poetsen terecht ben ik bang. Allemaal weer bedankt voor jullie bezoekje...Liefs Peet

Speciaal voor Stempelientje :-)

Ik las net de reacties op mijn opruim tips en moest toch wel lachen om die van Stempelientje over het doorspitten van haar distress inkt. Nou Meis dat probleem heb ik ook gehad toen ik op het idee kwam om aan de voorkant met een labelwriter de kleur te schrijven en op te plakken en een klein stickertje in te kleuren met bij behorende kleur en ook dit heb ik op het doosje geplakt. Nu kan ik in 1 oog opslag zien waar welke kleur zich bevind.
Wie weet heb je d`r wat aan.....Liefs Peet

Hoe ruim ik wat op....

Ik was net mijn mail aan het bekijken en zaten er twee mailtjes bij met de vraag..hoe ik mijn hobbyspul opruim. Wel grappig want ik was bezig om alles te re-organiseren ( al voor mijn vakantie bloos) dus van wat ik net opnieuw heb opgeborgen heb ik even een foto gemaakt...de rest zal nog wel komen.

Mijn Rollen Lint....
Ik heb lang geleden is op de rommelmarkt een buikkastje op de kop getikt en deze geverft. In de een van de lades heb ik nu mijn rollen lint gedaan, had ze eerst aan zon stang zitten  maar dat werd mij te stoffig en ik vond het persoonlijk wat rommelig staan. Dat mooie plastic op de bodem van het laatje is nog orgineel, helaas ging het eruit halen niet zo makkelijk anders had ik het allang verwijderd  maar als ik nog even zorg voor meer rollen lint is de bodem mooi bedekt :-)

Mijn Magnolia Stempels...
Ik heb bij de Action vrolijke doosjes gekocht en hier zitten mijn magnolia stempels in. Ik heb een afdruk op een correspondentiepapiertje afgedrukt en deze vervolgens gelamineert. Aan de achterzijde plak ik bijbehorende stempel en voila...opgeruimd staat erg netjes. Ik heb de kerst magnolias apart in een doosje dat scheelt weer een boel zoeken.

Mijn Stickles.....
Alweer een hele tijd geleden ( jaartje of 8 hihi) hadden ze bij de Praxis houten ladekasten met 6 lades, heb er toen maar gelijk 3 gekocht, je kunt ze maar beter op voorraad hebben zeg ik. Nu heb ik in een van de lades een verhoogd plankje gedaan en in het plankje zitten 67 gaten waar ik de stickles op de kop inzet. Nu ga ik alleen nog even op een stickertje wat stickels doen en deze op de onderkant van het potje plakken zodat ik in 1 opslag kan zien welke kleur er in dat potje zit.

Ik hoop dat het zo een beetje duidelijk is en anders hoor ik het graag.....Liefs Peet