dinsdag 31 augustus 2010

Hoe ruim ik wat op....

Ik was net mijn mail aan het bekijken en zaten er twee mailtjes bij met de vraag..hoe ik mijn hobbyspul opruim. Wel grappig want ik was bezig om alles te re-organiseren ( al voor mijn vakantie bloos) dus van wat ik net opnieuw heb opgeborgen heb ik even een foto gemaakt...de rest zal nog wel komen.

Mijn Rollen Lint....
Ik heb lang geleden is op de rommelmarkt een buikkastje op de kop getikt en deze geverft. In de een van de lades heb ik nu mijn rollen lint gedaan, had ze eerst aan zon stang zitten  maar dat werd mij te stoffig en ik vond het persoonlijk wat rommelig staan. Dat mooie plastic op de bodem van het laatje is nog orgineel, helaas ging het eruit halen niet zo makkelijk anders had ik het allang verwijderd  maar als ik nog even zorg voor meer rollen lint is de bodem mooi bedekt :-)

Mijn Magnolia Stempels...
Ik heb bij de Action vrolijke doosjes gekocht en hier zitten mijn magnolia stempels in. Ik heb een afdruk op een correspondentiepapiertje afgedrukt en deze vervolgens gelamineert. Aan de achterzijde plak ik bijbehorende stempel en voila...opgeruimd staat erg netjes. Ik heb de kerst magnolias apart in een doosje dat scheelt weer een boel zoeken.

Mijn Stickles.....
Alweer een hele tijd geleden ( jaartje of 8 hihi) hadden ze bij de Praxis houten ladekasten met 6 lades, heb er toen maar gelijk 3 gekocht, je kunt ze maar beter op voorraad hebben zeg ik. Nu heb ik in een van de lades een verhoogd plankje gedaan en in het plankje zitten 67 gaten waar ik de stickles op de kop inzet. Nu ga ik alleen nog even op een stickertje wat stickels doen en deze op de onderkant van het potje plakken zodat ik in 1 opslag kan zien welke kleur er in dat potje zit.

Ik hoop dat het zo een beetje duidelijk is en anders hoor ik het graag.....Liefs Peet

2 opmerkingen:

 1. Hallo Peet,
  Ik ben ook steeds mijn knutselspullen aan het verplaatsen, maar het is vechten tegen de bierkaai :-) Inmiddels zijn mijn kastjes alweer te klein. Bedankt voor weer wat nieuwe ideetjes.
  Groetjes,
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat netjes zeg! Ik heb zo'n beetje hetzelfde probleem als Marianne :)
  Ik zou nu graag een distress box willen want ik wrod gek van elke keer alle 30 distress inkten te doorspitten op zoek naar de juist kleur......

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet