dinsdag 2 juli 2013

May Every Part...

Of Your Birthday
Have Happy In It.

Dit is een tekst uit een oude stempelset van Stampin`Up maar ik vind hem nog steeds leuk.
Gaat een redelijk lange post worden vandaag denk ik, of ik zal me iets inhouden met typen :-)

Ik had op me buro nog wat restantjes liggen van de kaart uit mijn vorige post en zoiets weg gooien dat doen we natuurlijk niet dus ben ik daar maar is mee aan het stoeien geweest. Ook wel weer is een uitdaging om van weinig iets te maken maar ik moet zeggen, naar mijn idee is het aardig gelukt.

Op het bruine stuk papier na heb ik alle stukjes verschillend bestempelt en hierna op de bruine kaart geplakt. Vervolgens heb ik dit in een embossingmal gedaan en door de cuttlebug gedraaid. De embossingmal is overigens van Stampin`Up en hier hebben ze ook een bijpasssende stempelset en pons bij ( erg leuk ). Om het een ietwat oude look te geven ben ik er met een distresstool en een beetje Stampin`Up aked Brown Sugar over het ge emboste deel gegaan. Een knoopje en een stukje bakerstwine en het ziet er al leuk uit dacht ik zo..
Ik heb het geheel op een kaart geplakt ( very vanilla cardstock ) en hiervan ook de randen bewerkt met de Baked Brown Sugar inkt. De vlinder van Elines Huis blijft ik ook geweldig vinden en die heb ik met Stazon inkt 2x op een restpapier Very Vanilla gestempelt, uitgeknipt en de randen ook bewerkt alleen dit keer met Distress Brushed Corduroy. Het labeltje heb ik gestanst met een stans van Stampin`Up, helaas uit de collectie.
De vlinder heb ik 2d geplakt, blijft ook een mooi effect geven op een kaart.

Ik was een beetje te actief en had de stempel in de inkt gedrukt en ik vroeg me verbaasd af waarom...dan maar een afdrukje aan de binnenkant.

En dan een klein extraatjes..,.aan de binnenkant van de bruine kaart kun je achter het Bakerstwine een giftcard of geld stoppen. Het was dus mijn bedoeling om de kaart te maken van het bruine kaartje maar dat vond ik achteraf toch wat saai dat ik besloot er een witte kaart onder te plakken. Veel mooier vind ik maar ik zat nu wel met de openslaande bruine kaart. En spontaan was dit idee geboren, hou wel van spontane acties...ga ik nu is even rustig op bezoek bij jullie blogs. Knuf en tot Blogs Peet