donderdag 13 oktober 2011

Behind Snowy Windows

jaja ik heb de magnoliaatjes weer gevonden :-).Blijft leuk, zo gebruik je ze maanden niet en dan ineens heb je de smaak weer te pakken.
Viel niet mee om een beetje een fatsoenlijke foto te maken omdat het mica steeds spiegelde maar goed tis toch weer redelijk gelukt. Ik heb een soort van variant gemaakt op de schudkaart en wel een schudvenster, idee is hetzelfde alleen nu kun je dwars door het " venster " kijken. Ik heb de afdruk aan de binnenkant van de kaart geplakt en zo is het net of Tilda achter het raam zit met sneeuw. Moet eerlijk bekennen dat ik ietwat teveel sneeuw in het schudgedeelte heb gedaan maar daar kwam ik te laat achter:-)
Zo kun je beter zien dat je dwars door het venster kunt kijken.Om het " venster" te maken heb ik spelbindersstanzen gebruikt. Het papier is van een kerstblok van het Kruidvat en de roosjes heb ik daar ook ooit is vandaan gehaald. Het lint heb ik van een rommelmarkt en de teksttempel is van Wild Rose Studio.
De binnenkant van de kaart waar Tilda zit. Ik ben niet zo van de binnenkant versieren want het moet nog wel verzendbaar blijven dus is de binnenkant gewoon simpel. Heb net wel even nog met een zwarte gelpen langs de randen een stiklijntje getekend want dat was ik nog vergeten..bedankt weer voor jullie bezoekje...Knuf Peet.

P.s voor de liefhebbers die het willen weten tilda is ingekleurd met distress refills.