dinsdag 6 juli 2010

Blij Verrast....

Ik heb mee gedaan aan de challenge van Scrappin Challenge Blog en wat denk je...
Ik heb gewonnen ook nog, als dat geen leuke verassing is en dat terwijl ik persoonlijk heel wat kaarten heb gezien met een hoog win-gehalte.

Dit was mijn inzending...

Elly en Ilonka...thanks....Liefs Peet

Bob Ross....

Zoals jullie misschien nog wel weten zijn we een weekendje weg geweest met de vrienden en dit jaar heb ik het samen met Ronny en Rob georganiseert. We zijn naar de Posterholt geweest en daar hebben we verschillende activiteiten gedaan. Op zaterdagmorgen hebben we van een echte Bob Ross instucteur schilderles gehad. Ik weet niet of jullie weten wie Bob Ross is maar dit was een ontzettende leuke schilder met een gigantische pruik met haar en die schilderde zo " makkelijk"..en dan doen we even een paar streepjes wit en...we hebben sneeuw. Ik vond het een geweldige vent maar de schilderijen vind ik echt foeilelijk. Toch was het wel onwijs leuk om te doen en zo " makkelijk " als het eruit ziet zo moeilijk was het.

Dit heb ik er van gebakken...


We waren met 20 man aan het schilderen en we moesten allemaal dezelfde schilderij maken en het is aan het einde zo leuk om te zien hoe alle 20 schilderijen toch weer anders geworden zijn.
Het weekend was erg geslaagd, goed weer, veel gelachen en nu een (bijna) echte Bob ross aan de muur...

Wil ik jullie allemaal nog even bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige bericht....Enjoy Your Day...Liefs Peet