dinsdag 20 juli 2010

Spelen met Glimmermist...

Ik had al zoveel leuke filmpjes op youtube gezien over glimmermist dat ik het ook even heb uitgeprobeert met de kleurtjes die ik heb en... ik moet zeggen voor de eerste keer ziet het er toch wel geinig uit. Ik heb dus verschillende kleuren glimmermist op glossy paper gespoten, vraag me niet welke kleuren want ik heb werkelijk waar geen idee meer. Toen dit nog nat was heb ik er een verkreukeld zakje op gedaan en nog wat plooien erbij gemaakt en dit goed laten drogen, zo kreeg je dus een soort van marmeren effect. Ik persoonlijk vond het al met al toch wat te donker en heb er chloor vermengt met water overheen gespoten waardoor het allemaal wat lichter werd. Best handig zon spuitflesje met chloor/water... gebruik het nu regelmatig en chloor ruikt zo lekker..niet teveel anders word ik high :-).

De stans van de vogel en de kooi zijn van Tim Holtz en wat vind ik die gaaf, zoals al zijn spullen eigenlijk wel en dan wat er eerdaags allemaal op de markt komt..*kwijl kwijl*.
Ik heb voor de kooi en de vogel restjes papier gebruikt en met distress Vintage Photo bewerkt. De label is van chipboard en die heb ik bespoten met Glimmermist Olive Vine. Erg mooie kleur die wat groen/goud is. De hoeken heb ik versierd met metalen hoekrandjes, de kooi is opgepimpt met een brad en wat hotfix stones en als oog heb ik ook een klein zwart hotfix steentje gebruikt. Een paper flower en een gehaakte bloem met in het midden een knoop, veertjes en wat bloemdraadjes en ik vond het weer een mooi geheel.
Wens ik jullie weer een hele zonnige dag toe ...Liefs Peet