vrijdag 13 april 2012

Kado Tasje

Ik was vanmorgen wat aan het rommelen en tijdens het opruimen kwam ik dit tasje tegen, die ik gelijk maar even bewerkt heb...
Het achtergrond papier is van de Action en heb ik bewerkt met Distress Frayed Burlap. Met de stanzen van Spelbinder heb ik een Rondje en een Scallop gestanst en het rondje heb ik nog een keer in een embossingmal Lovingly Baroque van Couture Creations gedaan en bewerkt met Distress Frayed Burlap.  Bambi komt behalve uit het bos uit....geen idee.. die kwam ik ook tegen  hier op me kamer en Bambi is gekleurd met Distress Stain Walnut Stain en daarna heb ik er een laag Distress Crackle Paint Clear op gedaan. Nadat dit goed gedroogd was ben ik er nog heel lichtjes met Rub`n Buff Grecian Gold overheen gegaan. De bloemen zijn van chipboard en die heb ik met de Versamark Ink bestempelt en daarna bestrooit met Embossingpoeder, verhit met de Heattool, nog een paperflower en een brad ( xenos) er in en klaar was ik.
In het Tassie heb ik nog wat lekkers gedaan en de bovenkant van het zakje afgewerkt met een Scallop die ook is bewerkt met Distress Ink Frayed Burlap.

En dan moet je tenslotte deze twee gezellig zien badderen...
Ik doe mee met de Oranjeswap van de Nederlandse Swappers en het thema zegt genoeg en ik heb alles klaar alleen ik miste nog iets en dat was....nou ja in ieder geval had ik geen rood en blauw kant dus heb ik wit kant in een badje gedaan. Ik heb dit keer refills van Stampin Up gebruikt en ik wilde de kantjes er net uithalen maar ze hadden het nog zo lekker naar het zin dat ze er nog ffkes in wilde blijven...Knuf en Goed weekend Peet

P.s...de lintjes liggen inmiddels lekker warm en droog te worden op de verwarming en nu rijst ( of is ut reist...anyway..) misschien bij sommige de vraag...Wat doet ze met het gekleurde water, weg gooien? Neeeeeeeeeeee die heb ik in een lege spuitflacon ( kruidvat) gedaan, wat Perfect Pearls en nog wat drupjes inkt..ff shaken en tadaaaaaaaaaa Peetje heeft weer twee kleuren Glimmermist erbij :-)