dinsdag 16 april 2013

We Make A Living By

What we get,
But we make a Life by what we giving.

Dat is de tekst die ik op me kaartje heb verwerkt en ik vind de tekst weer bjoetie.
Ik heb weer op een vel aquarelpapier verdunde Gesso gespoten en met de Heattool gedroogd. Daarna verschillende kleuren Home Made Glimmermist erover gespoten en wederom verhit met de Heattool.
Ik heb een stuk op maat gesneden en de randen met de Paper Distresser bewerkt. Met Stampin Up River Rock inkt heb ik een tekst gestempelt ( achtergrond stempel En Francais van su ). De randen heb ik met Distress Walnut Stain Bewerkt.
Uit het restant van het papier heb ik met de stanzen van Marianne Design bloemen gemaakt. Deze heb ik niet voorzien van een tekst maar zo komen de kleuren van de bloemen wel mooi overeen met de kaart. De randen zijn weer bewerkt met Distress Walnut Stain en in het midden heb ik een brad van de Xenos gedaan.
En zie hier het resultaat. Het lint is van de Action en heb ik ook iets bewerkt met Distress Walnut Stain, hij was me anders iets te wit. De vlinders zijn ook gemaakt met een pons van de Action, bewerkt met Distress Walnut Stain en in het midden een klein plak strass steentje van de markt. De tekst is een oudje van Stampin`up.. Het kleine bloempje rechtsboven in heb ik gemaakt met soft klei van de Action en een mal die ik gemaakt had met Silly.
Mijn bloementoefje..de witte bloem in het midden komt van de Xenos.
Hier kun je een beetje zien hoe mooi de tekst op de achtergrond is vervaagd,mooie combinatie vind ik het zo. Ga ik jullie bedanken voor jullie bezoekje, een fijne zonnige dag wensen en ik ga maar is buiten het een en ander doen ...Knuf en tot Blogs Peet