dinsdag 14 januari 2014

Stoer Kereltje....

Ga me niet vragen waar ik het patroon van heb, in ieder geval van internet maar van wie en hoe? Als ik aan het snuffelen ben begin ik bij bv kaarten maken en aan het eind van de rit ben ik aandachtig aan het bekijken hoe ik een band van een auto moet verwisselen, ik noem maar iets geks maar zo gaat het hier wel. Dus de kredits voor dit leuke patroontje gaat dus naar een freubeltante somewhere over the rainbow...

Is die niet schattig?
Hij kwam, ik zag en hij overwon :-)
Ik heb hem gemaakt van papier uit het Vintage Summer Basics paperpad van Maja Design. De randen zijn zoals altijd bewerkt met Distress Brushed Corduroy. Het labeltje heb ik gemaakt met een stans van Stampin`Up en de tekst stempel is van...ff geen idee meer. Wat bloementjes en verder niet teveel poespas omdat ik graag het papier in beeld wilde houden.


Ik heb dubbelzijdig papier gebruikt, wel zo mooi als je zo naar binnenkijkt en ook de randen van de binnenkant heb ik met Distress Brushed Corduroy bewerkt.


En het grappige is......hij hobbelt echt.


In het kleine bakje kun je dan weer een klein kadootje doen, een speen of leuke sokjes.
Leuk toch om als kraamkado te geven maar met een andere tekst kun je hem uiteraard ook voor een verjaardag geven...ideeen zat :-)
Knuf en tot Blogs Peet