vrijdag 8 november 2013

Sfeer Lichtjes

Na de zomervakantie als het weer wat eerder donker word dan ben ik helemaal in de ban van kaarsen. Overal waar ook maar een kaars in kan doe ik er eentje en het is soms een heel karwei om ook al die kaarsen aan te steken.
De trouwe volgers onder ons herkennen deze foto misschien nog wel...

De lampenkapjes heb ik vorig jaar voor € 0,50 per stuk bij de kringloopwinkel vandaan en op een glas met een waxinelichtje erin had ik een leuk lampje...voor eventjes. Ik was er een beetje op uitgekeken maar weg doen kon ik uiteraard niet tot ik er van de week even mee ben gaan stoeien en ze er weer heel anders uit zien...


Ik heb het oude lint er af gehaald en de kapjes drie keer geverft met Gesso ( action ). De glazen heb ik 1x geverft met Gesso en zeker niet te netjes want het moet er toch een beetje " oud " uit zien.Wat een verschil he?


Het lint heb ik bij Intratuin vandaan en vind deze zo leuk dat ik ook een zwarte variant mee heb genomen. Het plaatje is een Rub On van de Action die ik versierd heb met wat strass steentjes en bloemen, die ik eerst even wat bewerkt heb met Distress Ink Barn Door, anders waren ze wel heeeel erg wit.


Op het voetje heb ik ook wat roosjes geplakt en verder rustig gehouden.


Zo ziet het eruit als de kaarsjes aan zijn...gezellie he?
Misschien dat ik aan de onderkant van de kap op het lint nog wat parels plak maar daar ben ik nog niet helemaal over uit, ergens vind ik hem zo goed maar met wat parels is die denk ik nog net iets meer af.

Missie geslaagd zeg ik :-)
Knuf, goed weekend en tot Blogs Peet