maandag 13 december 2010

May All Your Wishes Come True

Gisteren heb ik heerlijk bij mijn ouders hutspot gegeten en ik ging niet alleen met een volle buik maar ook met een grote tas theezakjes naar huis..

Een dame bij mijn moeder op de muziekverenging spaart nog steeds trouw voor mij en dit keer had ze wel erg veel gespaart..helemaal niet erg hoor :-).
Als bedankje heb ik haar deze kaart gemaakt van ...theezakjes.
De theezakjes zijn al wat oudere en zijn van Van Nelle Thee en ik vind hem qau kleur wel supers passen bij een kerstkaart.
Op de achtergrond heb ik met Distress Vintage Photo afdrukjes gemaakt van een swirl met bloemen die van Stampin Up zijn, net als de tekst. Papier is weer ( begint eentonig te worden he...) van restantjes en het lint komt uit de X-mas Collection van Kars. De stansjes die ik heb gebruikt zijn van Nellie Snellen.
Ga ik nu heerlijk bij de kachel en bij een grote pot koffie de theezakjes uitzoeken dus als jullie me kwijt zijn.... lig tussen de zakjes. Liefs Peet

P.s.. Ik heb straks heel veel theezakjes over kan ik daar nog iemand blij mee maken of... mail me dan even Peetjes-freubelsite@live.nl