zaterdag 11 augustus 2012

Kerst Gift card Holder

Vreemde combi, lekker zonnig buiten en met kerst bezig zijn..maar aan de andere kant..je kunt het maar klaar hebben toch?
Het papier is van de Action en er zit al gezellig wat glitters op verwerkt, toch altijd leuk dat blingbling met de kerst. De randen zijn bewerkt met Distress Brushed Corduroy. De bloem is gemaakt met een stans van Marianne Design en hierop heb ik twee paperflowers geplakt, knoop in het midden met een Dew Drop en de voorkant was klaar. De bloemen heb ik gekleurd door ze door de restjes glimmermist heen te halen die ik over had van het lint dat ik heb gekleurd.
De tag heb ik simpel gehouden door hem alleen in een embossingfolder te doen en door de Cuttlebug te halen. Vervolgens ben ik over de gehele tag met Distress Brushed Corduroy gegaan. Twee kleine rode plakpareltjes en ik vond het prima, het moet nog in de kaart kunnen natuurlijk.
De achterkant van de tag heb ik ook bewerkt met Distress Brushed Corduroy en van afval papier een vlopje gemaakt ( zelfde vorm als de kaart ) waar de kado kaart achter kan. Wil ik gelijk ff me nieuwe volgers welkom heten, leuk dat jullie mijn blog de moeite waard vinden om te volgen en ik hoop dat jullie veel ideeetjes op kunnen doen....Knuffies Peet