dinsdag 26 februari 2013

Just Because..

Ik ga even een verandering in me " schemaatje " maken en die plaats ik zo aan de rechterkant van mijn blog zodat je makkelijk kunt zien wanneer ik wat ga doen. Kreeg weer spontaan een ideetje.
Ik had nog een rest stukje van Night Of Navy Cardstock ( stampin`up ) op me buro liggen en een stukje designpapier ( su ) en dat vond ik, ondanks dat het blauw is haha, wel een leuke combi dus heb ik er even wat mee maakt...so easy..
Tis niet het ideale weer om mooie fotos te maken maar dit is um dus. Een langwerpige kaart waar ik de hoekjes van afgerond heb, bewerkt met distress Brushed Corduroy. De tekst komt uit de stempelset Vintage Verses en komt uit de Sale-A-Bration folder van Stampin`Up. ( als je voor 60 euro besteld mag je wat uitzoeken uit de sale-a-bration folder en kan nog tot 22 maart)  en heb ik afgedrukt met Stampin`Up inkt Baja Breeze. De vlinders zijn gemaakt met de stanzen van Joy en ook wat bewerkt met Distress Brushed Corduroy.De Doily is ook van Stampin`Up en de kleine pareltjes zijn van Hotfix.
Omdat je op een blauwe achtergrond moeilijk kan schrijven heb ik aan de binnenkant een stukje correspondentiepapier geplakt, ook de hoekjes afgerond en bewerkt met Distress Brushed Corduroy. Omdat ik de binnenkant niet dik wil maken door er van alles in te plakken ( kaartje moet nog wel dicht kunnen) heb ik er twee afdrukken van dezelfde vlinders gemaakt als ik aan de voorkant heb geplakt.
Na het stanzen van de vlinders hou je bovenstaand over en die heb ik simpel weg gebruikt als " sjabloon". Hoe simpel kan het wezen...Fijne dinsdag allemaal en dikke knuf Peet