zaterdag 30 oktober 2010

Jordy

Allereerst wil ik jullie bedanken voor de lieve berichtjes wat betreft Im a sick union. Ik ben nog steeds niet helemaal je van het, zolang ik niet eet gaat het goed ( perfect dieet hihi) en ik leef nu op thee en dextro-energie snoepjes. Het zal allemaal wel weer goed komen zeg ik maar. Vind het wel erg jammer dat ik verstek moest laten gaan bij Sandra want die gaf een workshop vandaag bij haar en daar had ik graag heen gewild,volgende keer beter.

Van de week is de laatste nieuwe aardbewoner uit onze vriendenkring geboren en daar heb ik net een kaart voor gemaakt, normaal maar ik " even" een kaart nu heb ik er echt de hele middag overgedaan...mijn creatieve denkcel lag nog in bed denk ik..
De stempel is van Penny Black en is ingekleurd met distress refils, ik heb kerstpapier gebruikt, niet verder vertellen hoor maar dit vond ik persoonlijk wel leuk staan bij dit kaartje:-)

De kleine man heet dus Jordy ( vind dit een erg leuke naam) en het kleine egeltje is van de kersserie van Penny Black maar ook nu vond ik het wel bij de kaart passen. De kleine is uiteraard papas en mamas kleine ster. De label heb ik met de cricut uitgesneden... Rest My jullie een fijne zaterdag te wensen en ik plof lekker op de bank met mijn thee en dextrootjes en ga heerlijk bankzaken doen...Liefs Peet

P.s Met deze kaart hoop ik de challenge bij Menscardsworld te winnen :-)