vrijdag 15 maart 2013

Kleuren Met...

Ik ga de vrijdag toch iets ruimer opzetten qua dingen. Ik noemde het de video vrijdag en de bedoeling was om zelf filmpjes te maken, heb het geprobeerd maar mijn pc is langzaam aan het afsterven geloof ik en zodra ik ook maar begin met opnemen slaat me pc vast. Dus ik ga het nu maar Tips & Tricks noemen en..er kan met gemak is een keer een filmpje voorbij vliegen als ik er eentje tegen kom. Maar voor nu...
Hij is een beetje licht van kleur maar ik denk dat je wel kunt zien wat de bedoeling is. Ik heb de stempel namelijk ingekleurd met.....Bleekmiddel. Het ruikt niet alleen lekker maar tis ook nog is een leuke techniek en hier onder lees je hoe ik dit heb gedaan..
Wat heb je nodig...
+ Een stuk papier
+ Verschillende kleuren Distress Inkt.
+ Blendingtool met foam
+ Stempels
+ Beetje bleekmiddel ( ik heb dikke bleek gedaan)
+ Oud  kwastje, ik heb een waterbrush genomen die ik nu alleen voor de bleek techniek ga gebruiken.

Distress je witte papiertje met verschillende kleuren Distress Inkt. Ik heb gekozen voor Broken China en Bundled Sage en de randen heb ik bewerkt met Distress Walnut Stain.
Maak een stempelafdruk met watervaste inkt, ik gebruik Archival Inkt Jet Black.
Dan dip je je kwast of waterbrush heel iets in de bleek, probeer zo min mogelijk aan de kwast te krijgen want hoe meer bleek hoe lichter de kleur op je afruk word. Je kunt altijd nog lichter maken maar donkerder lukt niet. En kleur hier je afdruk mee in.

Dit is uiteindelijk het resultaat ...top he?..Ga ik jullie veel succes wensen en pas op...werkt weer verslavend. Knuffies en een heel goed weekend Peet