zondag 31 maart 2013

Memories

Wat een heerlijk weertje is het vandaag toch, het zonnetje schijnt en qua tempratuur mogen we ook niet echt klagen al doen we dat wel graag hihi. Ik kwam een leuke winterse foto van Harley tegen die ik gescrapt hebt...
Het hoeft niet allemaal " versierd " te worden all over the place, ook een leuk hoekje kan naar mijn idee al mooi en genoeg zijn. Met een mooi scrappapier als basis ben je al een heel eind toch?
Close upje van het hoekje dat ik gescrapt hebt. De vlinders waren wit en met mijn nieuwe Dylusions Crushed Grape heb ik ze in een bijpassende kleur gespoten, vind die Dylusions nu al helemaal top haha.
De kleine kanten bloempjes heeft mijn mams een keer op Marktplaats gesoort en deze zijn heel licht paars, plak parel van de Action in het midden en het ziet er weer toppie uit. Het lijfje van de vlinders heb ik gemaakt met een versiering die op mijn zomerslippers zaten, tja ik kon het niet laten om ze eraf te halen toen de slippers rijp voor de container waren en zo zie je maar weer...t komt weer mooi van pas :-).
Kante van de Wibra langs de foto heeft weer iets romantisch en ook weer boven wat bloemen en plakparels. Het zelfde als linksonder om een beetje rust te houden op de lay out. Ga ik jullie bedanken voor jullie bezoekje en wens ik jullie nog gezellige paasdagen. Ik ga vanacht nog ffkes een nachtje werken en wie weet nog wel een 1 april grap uit halen morgen vroeg gnagnagna Knuf en tot Blogs Peet