vrijdag 20 april 2012

Sizzix CHA 2012Is dit niet helemaal geweldig???
Ik vind van wel en heb al ideeen genoeg.
Knuf Peet

Box Card

Ik kwam in een oude (van  twee maanden geleden geloof ik hihi). Creativity een leuke kaart tegen die ik heb gemaakt en wat is die leuk om te doen zeg...

Het papier wat ik gebruikt heb is van de Action en alle randen zijn bewerkt met Distress Brushed Corduroy. Het plaatje komt van het internet en de "  lijst " om het plaatje heb ik met de Slice gemaakt. Eerst uitgesneden, daarna in een embossingmal gedaan en door de CB gehaald en vervolgens heb ik de lijst met de Paintdabber Gold geverft en na droging lichtjes bewerkt met Rub`n Buff Pattina, bespoten met haarlak om afgeven te voorkomen en klaar was de lijst. De kanten bloemen heb ik van me moeder en de andere roosjes komen overal en nergens vandaan :-).
Aan de rechterkant van de kaart is een klein doosje waar je iets leuks in kunt doen..
Lint of mooi kant werkt altijd maar je kunt er ook een beterschapskaart van maken en stop je er een rolletje hoest snoepjes in of een labello. Je kunt zoveel leuke kanten op met deze kaart.
Aan de binnenkant van de kaart heb ik ook weer een " lijst " geplakt om een tekst heen van Marianne Design. Verder heb ik de binnenkant niet te vol geplakt aangezien de kaart nog dicht moet kunnen, dus een paar strass steentjes van de Action vond ik voldoende. In het midden van de kaart heb ik twee labels gedaan waar ik mijn groet of boodschap op kan schrijven..ook altijd wel handig niet?
De achtergrond van de tekst heb ik nog bestempeld met een stempel van Stampin Up. Ik vind dit toch 1 van de leukere kaarten om te maken en denk dat dit toch wel een favorietje gaat worden...Struin ik straks onder het genot van liters koffie jullie blogs even af want gisteren vond mijn pc het wel geinig om me van internet te gooien en kon ik dus bitter weinig doen..Goed Weekend allemaal...Knuf Peet