zaterdag 14 mei 2011

Allemaal Leuk...

Vorige week deed ik mee met een verloting op het blog van Anette waar je een tag kon winnen die ze zelf heeft gemaakt en wat denk je... ik heb hem gewonnen.
Ik zag hem op haar blog staan en vond hem al supers maar nu ik hem van de week heb ontvangen is ben ik helemaal verkocht. Er is zoveel te zien op de tag en het is zo netjes gedaan allemaal...hij pronkt nu in mijn hobbykamer en ik zou zeggen.. kijk is op het blog van Anette. Anette bedankt voor de mooie tag!

Dan deed ik ook nog mee aan de openingscandy van Scrapbookzolder en wat denk je... ook hier ging ik mee aan de haal en net kwamen ze me de candy brengen Yes...
Wat een gaaf papier is dit zeg, ik ken het merk niet maar mijn handen jeuken om er mee aan de slag te gaan. Rob zei al..das een mooie uitdaging voor jou aangezien het blauw is en je een hekel hebt aan die kleur. Een uitdaging is het zekers maar wel een leuke toch? Kijk is op de webshop van Scrapbookzolder er is genoeg te zien...Claudia, supers bedankt voor deze gave prijs!

En dan tot slot... het is niet groot, het is niet veel maar ik zeg maar zo.. Drin is drin..

Mijn kaart is gepubliceerd in een engels blad Creativity is dat niet supers? Als dat toch niet allemaal leuke nieuwtjes zijn op deze zaterdag dan weet ik het ook niet meer. Ga ik nu snel aan de slag want ik moet nee ik wil een giftcard holder maken en die moet morgen af zijn dus hopakee aan ut werk en ik wens jullie een gezellig weekend toe...Liefs Peet