vrijdag 14 januari 2011

Scrapboekje...

Nou dames, mijn Projectje is ( bijna) af. Het is een niet allerdaags onderwerp want... ik heb een scrapboekje gemaakt met mijn " laatste Wil". Ik heb alles al bij de begravenisondernemer vast staan maar das op een saai stuk papier en niet zo persoonlijk. Ik kreeg toen het idee om er voor de nabestaanden een tastbare herinnering van te maken.

Hiervan heb ik jullie van de week al een sneakpeak gegeven. Het vogelkooitje is een stans van Tim Holtz en voor het kooitje heb ik ribbelkarton gebruikt en met distress bewerkt. De vogel heeft een echte veren vleugel, vond dit zo geinig. Onderaan het kooitje heb ik nog een stukje ketting met strass steentjes geplakt..kon het blingbling niet laten en de bloem heb ik ook laten blingen door er stickles op te doen. Het slot heb ik ooit op een rommelmarkt gekocht. Aan de ringband komen nog lintjes en kantjes.

Aan de linkerkant komt een persoonlijke boodschap en in het rechter envelopje komen mijn " wensen" in te staan. Zo hoop ik de nabestaanden het moeilijke werk wat lichter te maken.

Deze bladzijden zijn nog kaal omdat hier fotos in komen die ik persoonlijk wil houden.

Deze tekst vond ik wel erg mooi om hierin te gebruiken, het is uit een vel scrap papier van Teresa Collins. Op het kleine rechter blaadje heb ik met stempels van Stamin Up een tekst gestempelt uit de serie.. Elements of Style.

In de rechter envelop zit een cd met mijn afscheidsmuziek.


Op deze bladzijdes komen ook foto`s. De stempels die ik hier heb gebruikt zijn ook van Stampin Up en wel de serie Friends 24/7. Ik heb een diaraampje met rose vloeipapier beplakt..leuk effect he?


Op de linkerbladzijde komt weer een foto en in de rechter envelop zit mijn afscheidsbrief die op mijn begravenis/crematie moet worden voor gelezen. De bladzijdes worden allemaal nog meer aangekleed maar dat doe ik in etappes en dan moesten jullie nog langer wachten :-).

Zo dat was een lange post voor vandaag, sla ik morgen mooi over :-) geintje. Misschien heb ik jullie op een idee gebracht of misschien denk je..mens je spoort niet en daar kan ik je geen ongelijk in geven. Wens ik jullie een goed en gezellig weekend...Liefs Peet