vrijdag 9 juli 2010

Geniet Van Elk Moment...

De late dienst was gisteren helemaal super, heb onwijs veel gelachen met me collega`s en de reacties van de bewoners waren ook erg leuk, dat ze toch eindelijk eens zien wie die nachtzuster toch is waar sommige bewoners het onder de koffie over hadden. En wat is het grappig om eens tegen de nachtdienst te kunnen zeggen... Rustige nacht.

Gisteren vertelde ik al dat ik van de week twee kaarten had gefreubelt en dit is nummer 1 ervan...

De kaart is van allemaal restjes gemaakt, ik heb zon een grote papier doos waar alle "bruikbare" stukjes papier in gaan en das met het lint precies zo... je weet maar nooit pot noem ik het altijd. Valt nu trouwens op dat alles drie is, drie vlinders, drie knopen en drie eyelets en dat terwijl ik meer van alles twee ben.
Het lint is er bewust scheef en rommelig op geplakt omdat ik niet zon type ben van alles recht en strak maar van "rommelig" hou.

Het papier wat ik heb gebruikt is " Capella " van Basic Grey, erg mooie lijn om vintage kaarten mee te maken. De knoopjes en lint komen uit alle windstreken. De bloemen heb ik bij Scrap America gekocht.
En de tekst stempel is van Eline`s Vintage Clear Stamps.... Rest my jullie nog een heerlijk zonnig weekend te wensen, optijd insmeren en regelmatig ffkes omdraaien...Liefs Peet