maandag 17 mei 2010

Thank You....

Zo, de vakantie is voorbij en er is weer regel. Vanmorgen begon het alweer met Schiet op aankleden, eet is door. Dat gehaast smorgens heb ik echt niet gemist en toen me wekker ging had ik ook zoiets van...nu al? Maar goed, ik heb zoveel te doen deze week dat het zo weer weekend is.
Gisteravond had ik me voorgenomen om is heerlijk te freubelen na 4 drukke nachten was ik daar wel aan toe hihi. Geloof me of niet maar er kwam niets uit me handen en heb ik maar fimpjes op Youtube gekeken. Ik was begonnen met een kaart maar daar liep ik gister op vast en heb hem net afgemaakt.

Je kunt het wat moeilijk zien maar ik heb er wat hotfix steentjes opgeplakt voor de extra blingbling, blijft leuk speelgoed dat hotfix. Het kant heb ik vorige week op de braderie gescoort, dat vrouwtje moest er vanaf denk ik want ik heb voor ruim 5 meter maar 1,50 betaald, Das een koopje niet? Ik wil dat kant gebruiken voor een scrapboek wat hoog op de to do list staat en waar ik hoop deze week mee te beginnen maar zoals ik al zei...moet een boel doen wat freubelen betrefd dan. Er staan een paar dingen op het prorgam die deze week echt moeten gebeuren dus...

genoeg gekletst... aan het werk! Enjoy Your day...Liefs Peet