maandag 25 oktober 2010

For You At X-Mas

Ik geloofde vanmorgen mijn oogjes niet toen ik naar huis wil de gaan, ik moest de ramen van de auto krabben? Ik vond het vanacht wel koud maar goed dat het nou al aan het vriezen was had ik dus niet gedacht. Opzicht heeft het ook wel weer wat, alhoewel mijn voorkeur toch meer uit gaat naar tempraturen van 30C of hoger.Maar oke, genoeg over het weer... laat ik eens een kaartje showen :-)

De afdruk is ingekleurd met distress refills en hier en daar wat bewerkt met Stickles Clear en Gold. De randstans met sterren en de stans van de sneeuwvlok zijn beide van Marianne Design en deze heb ik bewerkt met distress Brushed Corduroy. De strik is gemaakt van een stuk kant en daar heb ik de sneeuwvlok en bloem op geplakt, in het midden een knoop in de kerstkleuren en afgewerkt met halve parels.
Het papier wat ik heb gebruikt is van Cosmo Cricket en Cardstock. De tekst stempel is van Wild Roses en de vlinders heb ik met een pons gemaakt van de Action. Ga ik nu snel door mijn huisje heen want als je nachtdienst heb gehad dan komt er van poetsen een beetje weinig. Wens ik jullie weer een gezellige maandag en liefs Peet