vrijdag 3 augustus 2012

Give All To Love....

Ik ben aan het spelen geweest met embossingpoeder, stempels en Rub`n Buff en ik vind het resultaat wel grappig. De tag opzich is een beetje mwah maar het ge-emboste vind ik wel geinig geworden...kijk maar..
DE kans dat ik hem weer sloop en van het gestanste een kaart maak is heel groot maar goed ik wilde jullie deze creatie verder toch even laten zien ( kan niet altijd perfect zijn toch ). De tag heb ik bewerkt met Distress Stain Broken China en vervolgens heb ik er met Distress Ink Vintage Photo een tekst op gestempelt. De randen zijn ook bewerkt met Distress Vintage Photo. De vlinder en de bloemen heb ik gekleurd met Home Made Glimermist. Een stuk verband doet het ook altijd leuk op een creatie :-).
Het schittert een beetje maar het is net of deze stans uit een soort van metaal is gestanst. ...lekker niet waar hoor. Ik heb uit een stuk correspondentie papier een stans gemaakt met een stans van Nellie Snellen. Daar heb ik drie lagen Embossingpoeder gedaan en na de laatste keer verhitten heb ik de stempel er stevig ingedrukt. Daarna ben ik er met Rub``n Buf Antique Gold en Pearl Blue overgegaan. Om de stempel afdruk iets naar " boven " te halen ben ik er met Distress Ink Black Soot overgegaan. Omdat Rub``n Buf afgeeft heb ik het geheel bespoten met goedkope haarlak en is dit het resultaat geworden. Uiteraard in het echie is het mooier grinnik. Om de jurk wat extra te geven hebik hier Stickels Clear overgedaan en de riem en bloem in het haar bewerkt met strass steentjes. Ga ik jullie een goed weekend wensen, ik heb genoeg te doen dus ik kom het weekend wel door...Knuffies Peet