zaterdag 27 juli 2013

Sneeuw Met Een Hittegolf

Ja bij mij kan alles, de mussen vielen van het dak maar ik was met een winters projectje bezig. Ik had de fotos al een tijdje klaar liggen om in mijn project life album te verwerken maar de tijd de tijd en zo tussen de bedrijven door heb ik het afgemaakt. Fotos zijn niet allemaal even duidelijk maar oke...
De linker pagina...


Ik heb een dubbele pagina gemaakt, dus zowel de linker als de rechterkant zijn in winterse sferen om een geheel de krijgen.

Ik heb de foto in drieeen gesneden en zo elk deel apart opgeplakt en verwerkt met washi tape, afval papier en tags. Ik vind het zo leuk om te doen.


Hier kun je het goed zien wat voor een leuk effect het geeft als je een foto splitst, net weer even wat anders dan anders.


Dit is de rechterpagina geworden. Op de tag rechts onder moet ik nog mijn verhaaltje kwijt maar niet alles hoeft open en bloot dus vandaar dat die nu nog leeg is.


Deze is helaas wat wazig maar het idee is denk ik wel duidelijk. Ik vond het wel erg leuk zo met het hekje ervoor waar ik wat Aleene`s Glittersnow op heb gedaan.

Laatste foto om het af te leren :-).
Toch weer een post tussendoor haha...Knuf en tot blogs Peet