dinsdag 6 december 2011

Een Beetje Van Mezelf En Een Beetje Van Tim...

Wat een genieten zeg de tags van Tim Holtz, jammer dat het maar 12 dagen duurt van mij mogen het er wel 24 zijn. Ik heb tussen de bedrijven door een tag gemaakt...

Ik heb een tag bewerkt met distress inkt en vervolgens heb ik een embossingmal aan een kant bewerkt met VersaMark inkt. De tag erin gedaan en daarna door de cb gehaald. De tag bestrooit met Embossing Poeder Clear en verhit met de heattool.
Rechts kun je een beetje zien wat voor een leuk effect dat geeft, net of er kleine druppeltjes water op de tag liggen. De randen heb ik met de paper distress van Tim Holtz bewerkt en met distress Brushed Corduroy gekleurd.De cijfers zijn van Tim Holtz en heb ik met Alcohol Ink red Pepper gekleurd.
De kerstbomen heb ik op mijn manier weer met aluminiumfolie gestanst met stanzen van Nellie Snellen en door twee verschillende embossingmallen gehaald. Bewerkt met Alcohol Inkt en daarna met Rub`n Buff.
Ik heb uit karton een cirkel gestanst en deze met dezelfde kleuren als de tag gekleurd, daarna heb ik er een dikke laag Crackle Paint Clear Rock Candy opgedaan waardoor je een leuk gebarst effect krijgt. Een tekst van Penny Black erop gestempelt en klaar is de tag. Ga ik nu genieten van de kerstboom die we vandaag hebben opgezet, de kids hebben een heerlijk dagje vrij dus dat kwam mooi uit...Knuf Peet