woensdag 17 april 2013

Winter ( art jounaling)

Tja je houdt er van of niet maar ik vind het geweldig om te doen dan knooien met verf, inkten en sprays. Ik moet nog heel veel leren maar goed rome is ook niet in 1 dag gebouwd toch?Aangezien het Winterse Woensdag is heb ik er eentje in winterstijl gemaakt. Ik heb de bladen bestempelt met sneeuwvlokekn en Versamark Inkt en toen bestrooit met Witte Embossngpoeder, verhit met de Heattool en goed laten afkoelen. Daarna ben ik er met Distress Broken China, Faded Jeans en Bundled Sage over heen gegaan en, daar boven Dylusions Melted Chocolate gedaan en met water goed nat gemaakt zodat de inkt naar beneden droop en zo die " vlekken " op het papier kwamen, erg leuke techniek.
De kerstboom is een stempel van Penny Black en die heb ik ingekleurd met Stampin` Writers van Stampin`Up. Dit zijn stiften die ideaal zijn om je stempel mee in te kleuren en dan een afdruk van de maken. Daarna ben ik er met Crystal Effects ook van Stampin`Up over gegaan..
Zo is het iets beter te zien. De Crystal effects droogt net als Glossy Accents van Ranger transparant op. Ik heb nog wat sneeuw van Aleenes op de takken gedaan voor net een beetje meer winters sfeertje.
De letters heb ik ooit bij het Kruidvat gehaald en heb ik eerst licht blauw geverfd en toen ben ik er Dylusions over heen gespoten, de randen heb ik met Distress Black Soot bewerkt en ook wat winters sfeertje door er ook Aleenes Glittersnow op te doen. De engeltjes zijn gemaakt met een stempel die ik ook ooit bij de Kruidvat heb gescoort en heb ik afgedrukt op een rest stukje designpapier.
Close-upje van de letters. Ik heb ze nog ietwat meer versierd met Stickels, dat blijft ook zulk leuk spul.

Voor degene die zich afvragen wat er met mijn vorige journalpages zijn gebeurd die lagen te drogen, die is ook bijna klaar maar ik mis nog iets...kweet alleen nog niet wat :-).
Dames bedankt voor jullie bezoekje en tot Blogs en Knuf Peet