woensdag 3 oktober 2012

To Do ....Notitieblok

Ik heb al een hele tijd zon saai memo blok op me buro liggen met van die gezellige To-Do plak memo blaadjes en ik vond hem zo saai dat k daar toch even wat aan heb gedaan...
Tis een heerlijk dik memoblok waar ik voorlopig wel even mee vooruit kan..alhoewel..Ik heb uit een stuk lego doos ( lekker stevig karton  en wie wat bewaard heeft een boel...troep hihi) een stuk van 11,5 x 8,5 gesneden en deze beplakt met ..jawel restjes papier en als ik het goed heb onthouden is dit papier van Basic Grey. De randen zijn bewerkt met Distress Brushed Corduroy.
Om het blok heb ik een stuk Biasband geplakt. De bloemen en de vlinder waren wit ( ik haal het liefst alles in het wit zodat ik het in de bijpassende kleur kan kleuren ) en heb ik bespoten met HomeMade Glimmermist. De lieve muisjes onderin zijn een poezieplaatje van de Action evenals de plakparels. Doordat ik de bloemen met Glimmermist heb bespoten kon ik ze mooi kreuken en in de vorm kneden als ik wilde, oplaten drogen en  je hebt een pracht bloem. De tekst " to do " heb ik met Rub Ons van My MInds Eye gemaakt en die heb ik op een afdruk van een Journal stempel geplakt.
Onder de bloem heb ik een stukje magneet geplakt en boven op het boekje ook zodat ik het memoboekje kan sluiten..Mooi weg gewerkt toch? Zo kun je de lieve muisjes goed zien, vond ze wel toepasselijk op dit boekje.
De binnenkant kon ik uiteraard niet te dik beplakken anders kon me het boekje niet meer dicht maar met een leuke poezieplaatje en plakparels ( action ) kom je ook al een heel eind. Het memo blok heb ik bij de Hema weg gehaald en hadden ze helaas alleen met een blauwe rand :-(...Knuffies en een fijne droge woensdag Peet