zondag 17 oktober 2010

Gift Card Holder...

Ik ben vandaag maar weer eens met mijn theezakjes aan het stoeien geweest, lekker bij de kachel met een flinke pot thee..buiten was het guur en binnen was het zo heerlijk om te freubelen.
Ik heb een giftcardholder gemaakt in een van mijn favoriete kleur..paars.
Fotos maken wilde niet helemaal zoals ik het wilde maar geloof toch dat je zo redelijk kunt zien hoe het geworden is. Ik heb restjes papier gebruikt en met een grote achtergondstempel en chalk inkt van Cats eye heb ik een afdruk gemaakt om toch wat meer kleur op het cremekleurig papier te krijgen. Het lint is van fluweel en zo lekker zacht, gekocht bij de Intratuin. De tekst stempeltekst is van Crafty Secrets en zegt..
           No Matter where you go,
           No matter what you do.
           May joy and blessings
           follow you.
Ik heb van theezakjes ( zwarte bes) twee "bloemen" gevouwen en die op elkaar geplakt en in het midden een knoop. De swirls zijn van Marianne Design en die heb ik opgeleukt met plakparels.

De tekst heb ik op een klein envelopje geplakt waarin je de giftcard kunt stoppen. Hij komt nu een beetje flets over maar in het orgineel is hij mooi paars. Dinsdag maak zet ik een filmpje op mijn blog hoe je die bloemen van theezakjes kunt maken, was de planning om dat woensdag te doen maar die dag zit zo vol geplant dat ik het een dag eerder doe, maar das vast niet erg..Wens ik jullie een fijne zondag en Liefs Peet