vrijdag 16 december 2011

A Perfect Match

Oke dames, ik laat jullie eerst een foto zien en dan ben ik benieuwd wat jullie eerste reactie is...Peet spoort niet of...
Jullie hebben nu ook het liedje... En een boutje en een moertje en een schroefje en een nippeltje in je hoofd? Nou heb ik er mijn eigen draai aan gegeven en ik zong vanacht.. En een boutje en een moertje en een schroefje en wat Alcohol Inkt. Want met die Reverse ( meen dat die ringen zo heten) en Alcohol Ink kun je erg leuke bloemen maken.
Is dat geinig of geinig? Zal ze stuk voor stuk even toelichten.
Bij de Xenos had ik ooit losse bloemblaadjes gekocht en die heb ik met Glimmermist Olive Vine bespoten, de randen heb ik bewerkt met distress Black Soot. Daarna heb ik alle blaadjes gevouwen en tot een bloem geplakt waarin ik in het midden de " reverse" heb gebruikt. Ik heb deze met de  Alcohol Ink kleuren Red Pepper en Bottle bewerkt, laten drogen en in het midden heb ik een kleine reverse geplakt. Rondom dit ringetje heb ik 6 kleine moertjes geplakt die ook met dezelfde kleuren zijn bewerkt. In het midden heb ik met Glossy Accents een brad van de Xenos geplakt en in de moertjes heb ik ook een drup Glossy Accent gedaan en zo is het net of er een steentje in zit.
Ik heb een lelijke ( ik vond de kleur niet mooi) paperflower in de Versamark inkt gedrukt en door de Holographic Embossingpoeder gehaald, verhit met de heattool ( had ik al gedaan hoor voor iedereen sliep hihi). De "reverse " in het midden heb ik bewerkt met de Alchol Ink kleuren Red Pepper en Currant ook weer een brad van de Xenos in het midden.
Ik had een kleine vilten bloem gepakt en doorboven de " reverse " met een klein ribbelig ringetje die ik ook in de garage vond bevestigt met in het midden een brad waarvan ik niet weet welk merk het is. De " reverse" heb ik met de Alcohol Ink kleuren Pitch Black en Mixtavis Silver bewerkt en voor de sier heb ik nog wat steentjes geplakt van de Action. Ik zelf vind het wel geinig en je kunt de bloem natuurlijk versieren zoals je wilt..wie weet hebben jullie er wat aan..Knuf Peet