zondag 9 januari 2011

Welcome Little Friend

Ik dacht laat ik is een keer wat anders maken dan een kaart...dus heb ik een label gemaakt...

Het papier is een reststukje en ik meen dat die van My Minds Eyes is. Vervolgens heb ik een stukje ribbelkarton gescheurd en wat met een stuk schuurpapier bewerkt. Daarna heb ik een bladzijde uit een oud boek gescheurd, verfrommeld en weer recht gevouwen en er vervolgens met distress inkt Brushed Corduroy overheen gegaan.

De taartonderzetter ( action) heb ik eerst met versamark inkt beinkt en daarna bestrooit met embossingpoeder Turquoise en verhit met de heattool. De stempel van het hartje is van Prima marketing en heb ik  afgedrukt met distress Brushed Corduroy. Met deze distress heb ik alle randen bewerkt.


Ik had nog een stukje ketting met strass steentjes en die heb ik onderop de label geplakt, staat wel leuk he dat blingbling :-).
De vlinders zijn met de stanzen van Joy gemaakt en heb ik voorzien van wat Clear Stickles...just love the blingbling. Verder wat plakparels, flowers en kantjes en klaar is die. Ga ik nu snel me spullen verder inpakken want ik ga een middagje freubelen met mijn tante dus lady`s.... have a nice day..Liefs Peet.

De aquamarkers die ik heb gebruikt zijn:
+ Gezicht en handjes: Distress Tattered Rose.
+ Haren en broek: Sepia.
+ Truitje: Celery, teal.
+ Kousen: Teal.
+ Bijtje: Lamp Black, Sunburst yellow, Cream.

Met deze label doe ik mee aan de challenge van Just magnolia blog.