maandag 3 september 2012

Een Ehm Tja Ik weet niet....

Hoe ik dit kan omschrijven...en van alles in een boek ofzo. Ik had nog zon dik notitieboek van de Action hier liggen en die heb ik wat opgepimpt tot een multifunctioneel boekje ( das misschien wel het woord wat ik ervoor zocht.)

Ik heb het boek gekaft met licht gele stof met hele kleine witte stipjes erop, de randen heb ik bewerkt met Distress Walnut Stain anders was het wel heel braaf geel. Het kant en de bloemen waren wit en die heb ik bespoten met Home Made Glimmer mist en aangezien ik ze op een stuk gebruikt bakpapier had gelegd en dan gebruikt in de zin van er was al meer Glimmermist op gespoten..nam het kant en de bloemen ook de kleuren aan die nog op het bakpapier zaten en dat gaf toch wel een leuk effect. Het  hoek ornament heb ik gemaakt met een eigen gemaakte mal en Uteeh en bewerkt met Alcohol Ink en Rub`n Buff.
De binnen kant heb ik simpel bewerkt omdat het boekje nog wel normaal dicht moet kunnen. Aan de linkerkant heb ik nog wel een flap gemaakt om iets achter te stoppen wat toch echt bewaard moet worden in dit boek. Aan de rechterkant komen...je raad het al...de verjaardagen die ik moet proberen te onthouden :-)
Aan de bovenkant heb ik tabjes gemaakt met de stans van Tim Holtz en de maanden er met letters van Nellie Snellen opgezet.
Om me het zelf makkelijk te maken heb ik er gelijk maar een gedeelte in gemaakt voor mijn adressen, zo heb ik mooi alles bij de hand..verjaardagen en de adressen waar de kaart naar toe moet.
Aan de rechterkant heb ik met dezelfde stans als de tabjes van Tim Holtz  hierboven kleinere tabjes gemaakt ( allemaal uit afvalkarton en met distress black soot bewerkt ) en ook weer de letters van Nellie Snellen gebruikt.
Dan heb ik nog een gedeelte gemaakt voor belangrijke Notities ( wat ik allemaal nog wil hebben aan hobbyspul enzo hihi) en daar achter zijn nog 2 gedeeltes met tabjes maar daar heb ik nog geen bestemming voor. Zo dames dat was een lang verhaal en veel fotos, hoop niet dat het saai was . Ga ik jullie een prettige avond wensen en morgen nog maar is een poging doen een filmpje te maken, heb vandaag 5 pogingen gedaan maar niksnadanjete gelukt,,,Knuffies Peet