maandag 3 september 2012

Een Ehm Tja Ik weet niet....

Hoe ik dit kan omschrijven...en van alles in een boek ofzo. Ik had nog zon dik notitieboek van de Action hier liggen en die heb ik wat opgepimpt tot een multifunctioneel boekje ( das misschien wel het woord wat ik ervoor zocht.)

Ik heb het boek gekaft met licht gele stof met hele kleine witte stipjes erop, de randen heb ik bewerkt met Distress Walnut Stain anders was het wel heel braaf geel. Het kant en de bloemen waren wit en die heb ik bespoten met Home Made Glimmer mist en aangezien ik ze op een stuk gebruikt bakpapier had gelegd en dan gebruikt in de zin van er was al meer Glimmermist op gespoten..nam het kant en de bloemen ook de kleuren aan die nog op het bakpapier zaten en dat gaf toch wel een leuk effect. Het  hoek ornament heb ik gemaakt met een eigen gemaakte mal en Uteeh en bewerkt met Alcohol Ink en Rub`n Buff.
De binnen kant heb ik simpel bewerkt omdat het boekje nog wel normaal dicht moet kunnen. Aan de linkerkant heb ik nog wel een flap gemaakt om iets achter te stoppen wat toch echt bewaard moet worden in dit boek. Aan de rechterkant komen...je raad het al...de verjaardagen die ik moet proberen te onthouden :-)
Aan de bovenkant heb ik tabjes gemaakt met de stans van Tim Holtz en de maanden er met letters van Nellie Snellen opgezet.
Om me het zelf makkelijk te maken heb ik er gelijk maar een gedeelte in gemaakt voor mijn adressen, zo heb ik mooi alles bij de hand..verjaardagen en de adressen waar de kaart naar toe moet.
Aan de rechterkant heb ik met dezelfde stans als de tabjes van Tim Holtz  hierboven kleinere tabjes gemaakt ( allemaal uit afvalkarton en met distress black soot bewerkt ) en ook weer de letters van Nellie Snellen gebruikt.
Dan heb ik nog een gedeelte gemaakt voor belangrijke Notities ( wat ik allemaal nog wil hebben aan hobbyspul enzo hihi) en daar achter zijn nog 2 gedeeltes met tabjes maar daar heb ik nog geen bestemming voor. Zo dames dat was een lang verhaal en veel fotos, hoop niet dat het saai was . Ga ik jullie een prettige avond wensen en morgen nog maar is een poging doen een filmpje te maken, heb vandaag 5 pogingen gedaan maar niksnadanjete gelukt,,,Knuffies Peet

13 opmerkingen:

 1. Jee zeg, helemaal niet saai dat verhaal en de vele foto's, ik vind het weer een geweldige slimme uitvinding!!
  Mooi gemaakt en duidelijke uitleg.
  Je zult hier vast en zeker erg veel plezier van hebben.
  Lieve groetjes, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar heb je jezelf vast een groot plezier mee gedaan! Alles bij de hand in 1 heel mooi boekje! Het ziet er heel mooi uit.
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je het boekje mooi bekleed zeg. echt prachtig en super handig.

  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Petra

  Wat een schitterend mooi boekje heb je er van gemaakt.
  Veel suc6 met je filmpje maken morgen.

  Lieve groetjes
  Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi boekje,lekker in de blauw tinten hou ik van.

  Groetjes Christina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi petra, knap stukje werk hoor! Heel erg leuk.
  groetjes jane

  BeantwoordenVerwijderen
 7. WAUWWWWW, dat is het woord wat ik er voor heb. Wat een ontzettend gaaf boekje heb je gemaakt. Ben er echt jaloers op hoor. Waar haal je de ideetjes allemaal vandaan.
  Mijn verjaardagskalender is niet zo mooi (eigenlijk helemaal niet hihi)maar werkt wel hoor want de kaart voor jouw verjaardag staat hier al klaar.

  Groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een super mooi boekje heb je gemaakt en heel handig ook. Zoiets kan ik ook wel gebruiken!
  Groetjes,
  Laura.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hoi peet
  en dan schrijf je ik weet niet hoe ik dit noemen moet? nou ik wel een supergave/mooie organizer wat heb je dit mooi en handig gepimpt!
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat heb je dit prachtig gemaakt Petra.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooooiiii, weer heel anders dan ik gedaan heb maar erg mooi. En niet te vergeten erg handig.
  Liefs Ineke

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet