vrijdag 2 september 2011

Dit Was een Lastige...

Ik wilde een kaartje maken voor iemand die ongeneeselijk ziek is en dat valt toch niet mee, ik wilde er perse een tekst opzetten maar Beterschap en Sterkte vind ik dan weer net niet kunnen dus heb ik het zo gedaan....

De stempels komen uit de stempelserie Summer By The Sea en Elements Of Style van Stampin Up. De stempel is ingekleurd met aquamarkers en met distress Broken China heb ik de wolken op de achtergrond gemaakt.

De label heb ik gemaakt van een stuk oud kussensloop ( creme) en die heb ik bewerkt met versamark inkt en embossingpoeder, zo moeilijk te zien maar is wel een leuk effect. Daarna heb ik met distress Vintage Photo wat teksten op gestempelt. De randen heb ik bewerkt met een distresser van Tim Holtz en daarna met distress Walnut Stain en vervolgens ben ik er nog een keer overheen gegaan met Distress Stain Weathered Wood ( wat een leuk spul is dat zeg). Daarna heb ik met Archival Jet Black de tekst en de swirls gestempelt. Zo zie je maar...ook een kussensloop kan weer van pas komen :-).
Tenslotte wil ik nog even de kaart laten zien die ik heb gemaakt voor het filmpje...
Bedankt voor alle leuke reacties, had genoeg te lezen in me mailbox, blog erg leuk....Goed weekend allemaal..Liefs Peet