vrijdag 26 april 2013

Geef Eens Een Giftcard Kado.

Wil je iemand die ook van freubelen houd een kado geven omdat ze jarig is, opkikkertje kan gebruiken of om wat voor reden dan ook dan kun je nu bij mij Giftcards kopen. De giftcard is inwisselbaar voor producten van Stampin` Up.

Hoe gaat het in zijn werk:
Jij doet mij een mailtje voor een giftcard en geeft mij je wensen door. Dus is het voor een verjaardag, wat voor kleuren wil je ongeveer, wil je er een bloem op of en vlinder. Ik maak de giftcard zoveel mogelijk naar jou idee. Dan geef je door voor welk bedrag je de giftcard wilt, elk bedrag is goed. Jij betaald mij dat bedrag en ik stuur de giftcard naar jou toe zodat jij hem aan degene kado kan doen die jij in gedachten had. De ontvanger mag dan voor dat bedrag uitzoeken uit te catalogus en haar of zijn bestelling aan mij doorgeven en ik zorg dat het besteld word en bij hem of haar bezorgd word. Let wel... deze giftcard is alleen bij mij inwisselbaar dus niet bij andere SU demonstratrices.
Een giftcard bestaat uit een envelop met daarin een dubbele kaart.
Aan de binnenkant van de kaart komt het volgende te staan, nu nog even met de hand gedaan maar dit word met stempels gedaan als ik de juiste grote heb gevonden :-).
+ Bovenaan komt het bedrag wat de kaart waard is.
+ Elke kaart heeft zijn nummer, deze schrijf ik op naar degene die de kaart heeft gekocht en als de ontvanger
   een bestelling gaat doen bij mij dan moet zij dit nummer aan mij doorgeven zodat ik kan zien van wie die
  afkomstig is en kan ik dat nummer doorstrepen. De ontvanger mag dan het kaartje gewoon houden.
+ Daaronder komt een datum tot wanneer de kaart geldig is, dit is een jaar.

Op de onderkant kun je dan zelf nog een boodschap kwijt.

Ik hoop dat het een beetje duidelijk is, ik maak nog een pagina hierover waarin je het altijd nog een keer terug kunt lezen en anders hoor ik het graag van jullie.
Wens ik jullie een fijn weekend en een dikke knuf Peet