vrijdag 6 januari 2012

Happy Birthday...

Allereerst wil ik even een kleine tip geven wat betreft de Rub`n Buff. Om nu te zien hoe te kleur is wat in de tube moeilijk te zien is heb ik het volgende gedaan...
Ik heb met een labelstans uit zwart cardstock labels gestanst en deze daarna met een embossingmal met veel relief door de cuttlebug gehaald. Vervolgens heb ik op elk labeltje lichtjes de kleur Rub`n Buff gedaan en op de achterkant ( waar ik een wit labeltje op geplakt heb) de naam en nummer geschreven. Zo kan ik elke kleur bij mijn creatie houden om te kijken welke kleur het mooist is...kleine tip, wie weet heb je er ook wat aan.
Dan ben ik uiteraard met de Rub`n Buff aan het spelen geweest en heb deze tag gemaakt..
Ik heb een tag wat kleiner gemaakt en bewerkt met distress Vintage Photo. Ik heb een stuk Kraft Glassine bewerkt met Alcohol Ink en daarna in een embossingmal gedaan en door de cb gehaald. Met Rub`n Buff Pearl Blue ben ik lichtjes over het relief gegaan. De Doilly is gemaakt met een stans van Marianne Design en die heb ik eerst met Paintdabber Gold bewerkt, heel ruw zodat ook nog het papier zichtbaar was en daarna ben ik nog heel willekeurig met paintdabber Pitch Black overgegaan. Goed laten drogen en ook hier ben ik weer lichtjes met Rub`n Buff Pattina overgegaan.
De bloem heb ik gemaakt met Aluminium folie ( klik hier om naar het filmpje te gaan ). Een close-uppie van de achtergrond.
Nog een close-uppie van de andere kant. De bloemen komen bij Jane creative vandaan en de brad is van de Xenos. Ga ik jullie een goed weekend wensen...Knuf Peet