zondag 28 februari 2016

Creative Lettering

Gisteren heb ik samen met mijn schoonzus bij Noor&Zo een workshop Creative Lettering gevolgd. Ik had ff snel op you tube gekeken om te zien wat het uberhaupt was en het leek me wel grappig, een keer wat anders dan kaarten maken.
We waren met een gezellig clubje van 10 en de docent en wat hebben we een plezier gehad.
We kregen allemaal een schriftje en daar moest je op verschillende manieren een woord inschrijven...


Ik kan sowieso al niet netjes schrijven, de leraren hadden de hoop op de basisschool ook al rap opgegeven om mij normaal en duidelijk te leren schrijven dus het was opzich al een hele uitdaging voor mij.
Na tien keer mijn naam geschreven te hebben had ik al een gevoel van....mwah ik weet niet of ik dit wel leuk ga vinden en dan nog tot drie uur. ( was van 10.00 - 15.00u ).


Vervolgens leerde we meer verschillende manieren om letters ./ woorden te maken en mijn intresse werd steeds groter. Dit is zo leuk om op je scrappagina, pocketletter of whatever te gebruiken.


Uiteindelijk was het de bedoeling dat je een quote op deze manier ging maken, dus verschillende letters, beetje bij eengedrukt....het lijkt ow zo simpel maar dat viel vet tegen maar wel owwwwww zoleuk om te doen. Ik heb er in ieder geval weer een verslaving bij vrees ik.

Enkele voorbeelden die de docent had gemaakt en om jullie een goed voorbeeld te geven wat na lang lang oefenen het resultaat behoort te zijn...


Is het niet helemaal geweldig wat je met " simpele " letters al niet voor mekaar krijgt?
De dure shilouttes, cricuit enz kunnen de deur wel uit :-P
Ik ga zo even de stad in ( lucky for me is het koopzondag ) want ik heb stiften en een schrift nodig want ik ga vandaag maar weer is letteringen.
Fijne zondag en tot Blogs Peet