vrijdag 28 september 2012

Autumn Greetings

Niets zo erg als inspiratieloos zijn zeg, pff ik heb op me buro 7 kaarten liggen die allemaal nog wachten op de finisching touch en ik kom er maar niet op. Dit kaartje is nog een beetje toonbaar hihi heb net alleen even het kaartje met de tekst iets meer op de kaart zelf geplakt..stond iets mooier..
Ik heb een stuk coorepondentiekaart bewerkt met Distress Fired Brick en Brushed Corduroy. Een afdruk van de bloemen gemaakt ( elemants of life van stampin up) en deze met een doodgewone viltstift ingekleurd. Met Distress Antique Linnen heb ik over de gehele kaart nog afdrukjes gemaakt van een notenbalk  ( Clearly in love van Penny Black ) alleeen heeft deze dame de noten op de kop gestempelt zag ik net...En met Distress Brushed Corduroy nog wat " vlekjes " afgedrukt op de gehele kaart.Over de contouren van de bloemen ben ik nog met een AtYouSPica Gold pen gegaan voor een beetje glitter maar das weer slecht te zien op de kaart jammerrrrrrrrr. Ga ik nu prakidenken voor een tag, label om morgen aan omas kado te hangen, beste mensje is van de week 97 jaar geworden...Knuf en goed weekend Peet

Wil ik ook nog even alle nieuwe volgers welkom heten , erg leuk dat jullie mijn blog de moeite vinden om te volgen en ik hoop dat jullie veel ideeen en inspiratie hier kunnen op doen.