vrijdag 19 februari 2016

Pocket Letters

Vorig jaar heb ik een blauwe maandag aan snailmailen meegedaan. Het ouderwets " brieven " schrijven leek mij wel leuk maar na een maand of twee had ik het al weer gezien. Ik kon er mijn draai niet aan geven en vond het niet mijn ding. Op you tube en facebook kwam ik  " pocket letters " tegen en aangezien ik al heel wat atc-tjes had gemaakt en dit een beetje hetzelfde idee is ( naar mijn idee) leek me dit geweldig.
Jammer dat al mijn freubelspullen in de dozen zaten voor de verhuizing.
Inmiddels is mijn hobbykamer ingericht, de dozen uitgepakt ( men wat een zooi kan een mens verzamelen zeg ) en ben ik van de week aan de slag gegaan.....
Mijn eerste Pocket Letter is een feit :-).


Via facebook kwam ik in contact met een gezellige dame uit florida die met mij wel een vintage pocket letter wilde ruilen. Owwww helemaal mijn ding en voor de eerste keer....Not Bad at all..


Als basis had ik een vel scrappapier ( merk onbekend ) uit mijn verzameling gehaald en alle randen beinkt met Distress Walnut Stain, krijgt het meteen al een oude look. Ik ben is in mijn kast gaan neuzen naar leuke dingen die ik kon gebruiken en die verwerkt op de Pocket Letter.


Ik ben gek op die houten embellisments en wat heerlijk dat de action die ook verkoopt voor een appel en een ei. Nu komt deze die ik heb gebruitk nou net niet van de action maar toch :-)


Nou is het de bedoeling dat je leuke goodies aan de achterzijde van de Pocket stopt maar tja...dat paste allemaal niet dus heb ik ze leuk ingepakt net als de brief  ( dom...vergeten een kiekje van te maken ) en samen met de Pocket Letter gaan ze de reis naar Florida aan.
Benieuwd wat ze ervan vind, ik heb de smaak in ieder geval te pakken en de volgende ligt alweer half op mijn buro.
Goed weekend en tot Blogs..
Knuf Peet