donderdag 3 februari 2011

Wat Een Gaaf Boek....

Naast mijn lichtelijke " verslaving " aan magnolias kan ik ik ook genieten van andere creaties en die zijn hier ruimschoots te vinden op in blogland. Zo ben ik een " fan " van de creaties van Lenet wat zij allemaal maakt roept bij mij vaak de nodige owww`s en awww`s op en bij veel creaties begint het bij mij toch echt te kriebelen. Daarnaast vind ik de stijl van Vintage en het verzamelen van  oude Meuk ook helemaal geweldig. Zo staat de " oude " kast van mijn opa en oma hier nog trouw in de garage te wachten op een make-over.

Zoals sommige wel weten ben ik absoluut niet goed bevriend met de naaimachien en vermijd ik hem ook eigenlijk en stof ik hem alleen af. Gisteren mocht ik dit boek van Elline Pellinkhof lenen van een vriendin en ik heb het gisteren wegens tijdgebrek snel doorgebladerd maar owww wat staan er leuke dingen in zeg...

Helemaal mijn ding en na wat ik heb gezien ga ik toch maar eens  proberen om " vriendjes " te worden met de naaimachien. Ik ben al bezig met soort van " pennenbak" maar die is nog in de maak, het begin is er en als het goed is kan ik er vanavond mee verder. Ik ga zo even snel boodschappen halen, we hebben last van melkmonsters...die twee boeven drinken hier liters en dan als ik terug kom plof ik heerlijk met een kop koffie en dit boek op de bank...Als jullie me zoeken... Liefs Peet.

P.s.. De fotos heb ik gemaakt op een lade van mijn ladenkast en zoals je ziet ben ik ook lichtelijk verslaafd aan knoopjes...het staat zo leuk in me lades en lege plekken...heb ik zon een hekel aan :-)